Bodil van Beerschoten

BIG-nummer: 29933349204
E-mail: b.vanbeerschoten@gezondsgu.nl

Mijn naam is Bodil van Beerschoten. Sinds de zomer 2023 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut. Tijdens mijn studie heb ik stagegelopen bij Stichting Gezondheidscentra Utrecht en heb ik in FitLunetten gewerkt als fitnesstrainer. Vanaf september ben ik werkzaam bij Fysiotherapie ‘t Zand.  

De uitdaging en afwisseling in het vak Fysiotherapie maakt dat ik er veel plezier uithaal. Elke patiënt is anders. Ik ga graag de uitdaging aan om samen met de patiënt de puzzel op te lossen en opzoek te gaan naar een passende behandeling. In de behandeling probeer ik de patiënt handvaten te geven om ook zelfstandig aan de slag te gaan. 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten. Zo vind ik het lekker om hard te lopen of ben ik af en toe op de tennisbaan te vinden.  

Bodil is op zowel locatie het Zand als locatie Lunetten werkzaam

Plan vandaag nog jouw afspraak

Boek online een afspraak met onze fysiotherapeuten.