Christa Bouma

BIG-nummer: 99925610304
E-mail: c.bouma@gezondsgu.nl

Hoi! Mijn naam is Christa Bouma. Na drie jaar als fysiotherapeut gewerkt te hebben in Hilversum, zocht ik het graag dichter bij huis. Zodoende ben ik vanaf augustus 2022 te vinden bij Stichting Gezondheidscentra Utrecht.

Mijn interesses in sport en bewegen, het contact hebben met anderen en het zo goed mogelijk proberen te helpen van een ander, maken dat ik het vak fysiotherapie erg leuk vind! Ik ga graag samen met u op zoek naar een passende oplossing voor uw lichamelijke klacht en/of waar u tegenaan loopt, zodat u weer zo optimaal mogelijk uw activiteiten kunt uitvoeren. Tijdens de behandeling heb ik een actieve benadering van de klacht, waarbij ik zowel jong als oud graag help. Ik word gezien als een betrokken therapeut met een brede kijk op de klacht.

In mijn vrije tijd zoek ik graag gezelligheid op maar ben ik ook graag actief bezig en onder andere te vinden op het voetbalveld.

Samen proberen tot de oplossing te komen voor uw klachten aan het bewegingsapparaat kan soms een uitdaging zijn, deze ga ik graag met u aan!

Christa is op zowel locatie het Zand als locatie Lunetten werkzaam

Plan vandaag nog jouw afspraak

Boek online een afspraak met onze fysiotherapeuten.