Anne van Lobenstein

BIG-nummer: 59924973404
E-mail: A.vanlobenstein@gezondsgu.nl

Hoi! Mijn naam is Anne van Lobenstein en ik werk sinds begin 2020 met veel plezier als kinderfysiotherapeut en algemeen fysiotherapeut binnen Stichting Gezondheidscentra Utrecht. Hierbij ben ik werkzaam op de locaties Lunetten en het Zand. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd tot longfysiotherapeut waardoor ik ook veel longpatiënten begeleid.
 
Fysiotherapie heeft mijn enthousiasme gewekt doordat je met cliënten opzoek gaat naar een passend behandelplan en actief samen toewerkt richting een einddoel. Ook vind ik het belangrijk dat iemand de tools krijgt om zelfstandig verder te komen voor een duurzamer herstel.
 
Als kinderfysiotherapeut ben ik vaak creatief en spelenderwijs bezig om kinderen op een leuke manier te begeleiden. Ieder kind is namelijk uniek waardoor het belangrijk is om samen met het kind en de ouders/verzorgers te zoeken naar de juiste aanpak om zo stap voor stap de eindstreep te halen. Het werken met kinderen zorgt bij mij voor veel plezier, veel energie en veel enthousiasme. Dit hoop ik over te brengen in mijn behandelingen.
 
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en houd ik van wandelen en zwemmen.
 
Ik ben werkzaam op maandag t/m donderdag. Wie weet tot snel!

Anne is zowel op locatie Lunetten als locatie het Zand werkzaam.

Plan vandaag nog jouw afspraak

Boek online een afspraak met onze fysiotherapeuten.