Anne van Lobenstein

BIG-nummer: 59924973404
E-mail: A.vanlobenstein@gezondsgu.nl

Mijn naam is Anne van Lobenstein. Ik werk sinds januari 2019 als algemeen fysiotherapeut binnen de Stichting Gezondheidscentra Utrecht. In de zomer van 2018 heb ik hier met veel plezier mijn afstudeerstage gelopen, waarna ik de bacheloropleiding tot fysiotherapeut succesvol heb afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn opleiding heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van kinderfysiotherapie. Ik wil mij graag in de toekomst specialiseren binnen deze tak van de fysiotherapie.

Mijn interesse om fysiotherapeute te worden is gewekt destijds doordat het mij een leuke, gevarieerde opleiding leek, waarin ik mijn passie om samen te werken met mensen goed kon benutten. Ik haal veel voldoening uit het werken binnen de gezondheidszorg, omdat ik mij erg betrokken voel bij mensen. Verder vind ik het heel leuk om te werken in een team. Naast dat het altijd gezellig is, wordt er veel overlegd waardoor je  uiteindelijk betere zorg kan leveren.

Als fysiotherapeut heb je namelijk, naar mijn idee, een hele belangrijke rol in het helpen en begeleiden van cliënten. Dit maakt ons vak juist zo leuk en uitdagend. Dit hoop ik graag over te brengen op anderen.

Plan vandaag nog jouw afspraak

Boek online een afspraak met onze fysiotherapeuten.