Rian van Arkel

BIG-nummer: 19923376204
E-mail: : m.vansantbrink@gezondsgu.nl

Mijn naam is Marnix van Santbrink. In de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en sinds november 2017 ben ik werkzaam binnen de Stichting Gezondheidscentra Utrecht. Daarnaast ben ik sinds september 2019 weer de schoolbanken in gegaan om mij te specialiseren tot geriatrie fysiotherapeut.

Het mooiste aan het vak fysiotherapie vind ik het samenwerken met de patiënt om zo tot de beste oplossing te komen. Mijn visie hierin is om niet alleen het probleem op te lossen, maar ook te zoeken naar de oorzaak van het probleem, zodat we hieraan samen aan de doelen van de patiënt kunnen werken.

Mensen kennen mij als een vriendelijk en open persoon met een hoop energie. Door de mensen op een rustige manier te informeren streef ik er naar dat diegene niet naar buiten loopt met een hoop vraagtekens over zijn of haar klacht.

Naast mijn werk als therapeut ben ik veel buiten te vinden. zowel in Nederland als in het buitenland zoek ik graag de natuur op. Daarnaast sport ik graag, je kan mij met enige regelmaat vinden in de sportschool of op het voetbalveld.

Plan vandaag nog jouw afspraak

Tellus commodo enim risus ornare, fusce sit magna