Henk van der Scheur

20220913-SGU-Henk

BIG-nummer: 39926658804

E-mail:  h.vanderscheur@gezondsgu.nl

Ik ben Henk van der Scheur en ben sinds 2019 afgestudeerd fysiotherapeut. Gelijk na mijn afstuderen ben ik het avontuur aangegaan in Zwitserland, waar ik een dikke twee jaar met veel plezier heb gewoond en gewerkt. 

Vanaf Februari 2022 ben ik werkzaam bij het gezondheidscentrum Utrecht.  

 Gezondheid kan worden gezien als het vermogen om met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen om te gaan. Ik kan hierin voor u een begeleidende rol spelen. Fysiotherapie is mijn passie en ik geniet ervan mensen te helpen met het bereiken van hun doel.

Mijn interesses in de fysiotherapie zijn kaak, nek/schouder, hoofdpijn, sportfysiotherapie, fysiotherapie na een operatie en neurologische problematiek.  

In mijn vrije tijd zwem ik, en zoek ik graag de natuur op.  

Tot snel in de praktijk!

Plan vandaag nog jouw afspraak

Boek online een afspraak met onze fysiotherapeuten.