Stijn Veldhuizen

BIG-nummer: 59925685404
E-mail: s.veldhuizen@gezondsgu.nl

Mijn naam is Stijn Veldhuizen. Ik werk sinds mei 2021 als waarnemer binnen de Stichting Gezondsheidscentra Utrecht. In februari 2019 heb ik de Bachelor Fysiotherapie afgerond. Als algemeen fysiotherapeut ben ik 2,5 jaar werkzaam in het vak.
 
Het mooiste aan het vak fysiotherapie vind ik de patiënt weer terug weten te brengen op hetzelfde (of hoger) niveau dan toen ze de eerste dag binnen kwamen. Dat alle vragen zijn beantwoord en iemand weer controle heeft over haar of zijn eigen lichaam.  Je zal mij herkennen als een enthousiast en energierijk persoon. Ik sport erg graag en zit in mijn vrije tijd niet stil. Van hardlopen tot klimmen. Ik ben voor elke sport in.

Plan vandaag nog jouw afspraak

Boek online een afspraak met onze fysiotherapeuten.

Onze website maakt gebruik van cookies om jou de beste ervaring te kunnen geven. Druk op aanvaarden om verder te gaan.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.