Rianne Slieker

BIG-nummer: 19918962604
E-mail: r.slieker@gezondsgu.nl

Mijn naam is Rianne Slieker. Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam bij de Stichting Gezondheidscentra Utrecht (SGU). In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Het eerste jaar na mijn studie heb ik mijzelf verder kunnen ontwikkelen als fysiotherapeut. Ik merkte dat ik graag nog meer wilde weten van de biomechanica van het menselijk lichaam. In 2015 besloot ik mijn kennis uit te breiden en heb ik de keuze gemaakt om naast mijn werkzaamheden in de praktijk te starten met de 3-jarige master opleiding tot manueel therapeut. Deze heb ik in 2018 afgerond.

Als manueeltherapeut ben ik gespecialiseerd in het behandelen van functiestoornissen van de gewrichten, spieren en/of zenuwen. Ik behandel met name klachten gerelateerd aan de wervelkolom.
Iedere klacht en iedere patiënt is anders en dus is iedere behandeling anders. Tijdens de behandeling heb ik veel aandacht voor de patiënt en zal ik in combinatie met mijn ervaring en de meest recente wetenschappelijke inzichten de best passende behandeling toepassen.

Naast mijn werk als manueeltherapeut besteed ik mijn vrije tijd graag aan reizen, sporten en samenzijn met vrienden/familie.

Plan vandaag nog jouw afspraak

Boek online een afspraak met onze fysiotherapeuten.